vidaXL Sivupöytä säilytyslaatikoilla Valkoinen

0

vidaXL Sivupöytä säilytyslaatikoilla Valkoinen

Tämä hillitty, romanttinen, valkoinen senkki punotuilla koreilla tarjoaa loistavan säilytysratkaisun makuuhuoneeseen, eteiseen tai kylpyhuoneeseen. Tässä korkealaatuisista materiaaleista valmistetussa säilytysyksikössä op kolme punottua koria sekä sälepohjahylly. Jokaisessa korissa op pestävä kangasvuoraus. Korotetussa sälehyllyssä voit säilyttää tavarat kuivina sekä hyvin tuuletettuina. Tästä puisesta sivupöydästä tulee taatusi yksi lempihuonekaluistasi! Materiaali: MDF + keisaripuu Vari: valkoinen Koko: 100 x 39 x 76 cm (P x L x K) Korin koko


Tämä hillitty, romanttinen, valkoinen senkki punotuilla koreilla tarjoaa loistavan säilytysratkaisun makuuhuoneeseen, eteiseen tai kylpyhuoneeseen. Tässä korkealaatuisista materiaaleista valmistetussa säilytysyksikössä op kolme punottua koria sekä sälepohjahylly. Jokaisessa korissa op pestävä kangasvuoraus. Korotetussa sälehyllyssä voit säilyttää tavarat kuivina sekä hyvin tuuletettuina. Tästä puisesta sivupöydästä tulee taatusi yksi lempihuonekaluistasi! Materiaali: MDF + keisaripuu Vari: valkoinen Koko: 100 x 39 x 76 cm (P x L x K) Korin koko

Leave A Reply

Your email address will not be published.