MATCHSTICK NAPKIN / INDIGO

MATCHSTICK NAPKIN / INDIGO

Onze prachtige indigo Matchstick-servetten zijn bedrukt met modderbestendige techniek. Ze zien er absoluut prachtig uit tegen een witte tafelloper of je kunt ook kiezen voor onze Matchstick-loper. Verkocht in sets van twee 18″L x 18″ W Bedrukt met natuurlijke kleurstoffen op 100% biologisch katoen Vier gevouwen randen Gesneden en genaaid in onze studio in Londen VERZORGING Machinewasbaar. Wassen op zachte cyclus met milde zeep. Strijken op medium/hete instelling op de achterkant. Droogtrommel op laag. Niet bleken of chemisch reinigen.

Onze prachtige indigo Matchstick-servetten zijn bedrukt met modderbestendige techniek. Ze zien er absoluut prachtig uit tegen een witte tafelloper of je kunt ook kiezen voor onze Matchstick-loper. Verkocht in sets van twee 18″L x 18″ W Bedrukt met natuurlijke kleurstoffen op 100% biologisch katoen Vier gevouwen randen Gesneden en genaaid in onze studio in Londen VERZORGING Machinewasbaar. Wassen op zachte cyclus met milde zeep. Strijken op medium/hete instelling op de achterkant. Droogtrommel op laag. Niet bleken of chemisch reinigen.

About admin

Check Also

Pliage de serviette Oiseau de Paradis

Pliage de serviette Oiseau de Paradis

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.