Simply Elegance Disposable Lunch Paper Napkins – 20 Pieces

Simply Elegance Disposable Lunch Paper Napkins – 20 Pieces

Voeg prachtige kleuren, ingewikkelde details, voortreffelijk design en geïnspireerde sferen toe aan je keuken en eettafel met deze lunchservetten. De perfecte servetten voor uw feest, bruiloft, speciale gebeurtenis, vakantiebijeenkomst, diners, cocktailparty’s, lunch, lunch, brunch, buffetevenement of voor uw keuken of eettafel. Dit prachtige servet is een gladde en dikke 3-laags papierstructuur die niet uit elkaar valt bij het drogen van natte handen. Eigenschappen: Set inbegrepen: 20 sterk absorberende 3-laags feestservetten gemaakt van papier Geschikt voor verjaardagen, babyshow


Voeg prachtige kleuren, ingewikkelde details, voortreffelijk design en geïnspireerde sferen toe aan je keuken en eettafel met deze lunchservetten. De perfecte servetten voor uw feest, bruiloft, speciale gebeurtenis, vakantiebijeenkomst, diners, cocktailparty’s, lunch, lunch, brunch, buffetevenement of voor uw keuken of eettafel. Dit prachtige servet is een gladde en dikke 3-laags papierstructuur die niet uit elkaar valt bij het drogen van natte handen. Eigenschappen: Set inbegrepen: 20 sterk absorberende 3-laags feestservetten gemaakt van papier Geschikt voor verjaardagen, babyshow