Ava Placemat | Blue

Ava Placemat | Blue

Transformeer uw tafelsetting met luxueus geborduurde Ava placemats. Combineer met Ava-servetten voor een gecoördineerde look. (beperkt aantal beschikbaar) Details Afzonderlijk verkocht 60% polyester, 40% katoen 40 cm Rond Geïmporteerd Verzorging en onderhoud Machinewas koud; zachte cyclus Gebruik alleen chloorvrij bleekmiddel indien nodig Droogtrommel laag Warm strijken indien nodig


Transformeer uw tafelsetting met luxueus geborduurde Ava placemats. Combineer met Ava-servetten voor een gecoördineerde look. (beperkt aantal beschikbaar) Details Afzonderlijk verkocht 60% polyester, 40% katoen 40 cm Rond Geïmporteerd Verzorging en onderhoud Machinewas koud; zachte cyclus Gebruik alleen chloorvrij bleekmiddel indien nodig Droogtrommel laag Warm strijken indien nodig