Spring Bunny Napkins

Spring Bunny Napkins

Deze servetten van Spring Bunny zijn bijna te schattig om te gebruiken! Ze zijn niet alleen praktisch, maar ze zorgen er ook voor dat uw feesttafel voor Pasen of de lente er sensationeel uitziet. Ze zijn gemaakt van dik, gelaagd papier Ze hebben een mooi bloemendessin Veel glinsterende goudfolie voegt stijlvolle details toe Gemaakt van milieuvriendelijk papier Verpakking met 16 gevouwen afmetingen: 5,375 x 6,875 inch


Deze servetten van Spring Bunny zijn bijna te schattig om te gebruiken! Ze zijn niet alleen praktisch, maar ze zorgen er ook voor dat uw feesttafel voor Pasen of de lente er sensationeel uitziet. Ze zijn gemaakt van dik, gelaagd papier Ze hebben een mooi bloemendessin Veel glinsterende goudfolie voegt stijlvolle details toe Gemaakt van milieuvriendelijk papier Verpakking met 16 gevouwen afmetingen: 5,375 x 6,875 inch